Aluminium

Of u nu kiest voor een strakke of klassiekere uitvoering van ramen of deuren met aluminium kan u alle kanten op. Aluminium ramen en deuren zijn ververvaardigd in een 70mm of 80mm-3 kamersysteem. Kleur is een belangrijk visueel aspect. Daarom biedt Profel een unieke combinatie kleuren in 22 unieke Profel kleuren en in alle gebruikelijke Ral-kleuren. De kleurpoeders voor aluminiumramen beschikken over een zeer hoge weerstand, zodat de coatings nooit zullen barsten.De standaardkleuren worden aangeboden in glanzend, mat of ruwe uitvoering. Het zichtbare beslag wordt in dezelfde kleur uitgevoerd.

Inbraakwerende sluitnokken standaard op alle opendraaiende en draaikip-ramen; bij de schuivende delen garanderen we een hoge inbraakwerendheid dankzij een 4 puntshaaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in de kader en de bevestiging van het labyrintprofiel tot in het staal. De aanslaglatten worden bovendien voorzien van eindkapjes voor een betere dichting en als uittilbeveiliging (PKM-eis); politiekeurmerk behaald !!

De deuren zijn voorzien van een automatische tochtweerder, een vijfpuntsluiting(pen-haakslot).

Drievoudige aanslagdichting: buitendichting om het binnendringen van overvloedige neerslag en stof te verhinderen; meerkamermiddendichting voor een perfecte wind- en waterkering en een optimale warmte-isolatie; binnendichting voor extra klimaatdichtheid en akoestisch comfort.

 

Waarom kiezen voor aluminium deuren?

  • Licht en slank, maar zeer robust
  • Grote variatie in kleurschakeringen
  • Mogelijkheid tot kleurencombinaties (bicolor)
  • Uitgerust met 3 kamers en 3 dichtingen
  • Gegarandeerd optimale isolatie van geluid en temperatuur
  • Grote bescherming tegen inbraak
  • Grote variatie aan beschikbare modellen

Wat wij reeds realiseerden