Mato

Kunststof aan de binnezijde, volledig uit aluminium aan de buitenzijde waardoor het kleurenaanbod onbeperkt is (moffeling of geanodiseerd). Binnenzijde keuze uit wit, crème of korrelstructuurfolie wit. Perfecte isolatiewaarden. Kader en raamvleugel liggen in één vlak aan de buitenzijde. 7 of 5 kamerprofiel.

Aluminium schalen zorgen voor een extra stabiliteit en worden bevestigd met een dubbel klemnippelsysteem én worden in de hoeken nog eens aan het profiel geschroefd waardoor kunststof en aluminium absoluut onafscheidelijk van elkaar zijn. Dit klemsysteem laat eveneens uitzetting toe van beide materialen, ook bij extreme temperaturen In de hoeken voorziet Profel speciale inwendige hoekverbindingstukken met een uniek klemsysteem dat perfect gesloten verstekhoeken garandeert in alle omstandigheden. Triple glas kan probleemloos worden toegepast (maar ook standaard dubbel glas is mogelijk).

Inbraakwerende sluitnokken standaard op alle opendraaiende en draaikip-ramen; bij de schuivende delen garanderen we een hoge inbraakwerendheid dankzij een 4 puntshaaksluiting met een massief doorlopende sluitlat in de kader en de bevestiging van het labyrintprofiel tot in het staal. De aanslaglatten worden bovendien voorzien van eindkapjes voor een betere dichting en als uittilbeveiliging (PKM-eis); politiekeurmerk behaald !!

De deuren zijn voorzien van een automatische tochtweerder, een vijfpuntsluiting(pen-haakslot).

Drievoudige aanslagdichting: buitendichting om het binnendringen van overvloedige neerslag en stof te verhinderen; meerkamermiddendichting voor een perfecte wind- en waterkering en een optimale warmte-isolatie; binnendichting voor extra klimaatdichtheid en akoestisch comfort.

 

Waarom kiezen voor mato ramen ?

  • Prijsgunstiger dan aluminium ramen
  • Hoge isolatiewaarden
  • 3 dichtingen
  • Combineert kwaliteiten en mogelijkheden van kunststof en aluminium
  • Brede waaier van kleuren
  • Geschikt voor dubbele en 3 dubbele beglazing
  • Verkrijgbaar in 2 uitvoeringen strakke of klassieke model
  • Zwarte kunstof kerngekleurd zwart.

Wat wij reeds realiseerden