Over ons

Ervaring & Vakmanschap

De Firma Sonobo, opgericht in 1974 is sedert jaar en dag actief in de raam- en deursector met dan ook meer dan 40 jaar ervaring. Jezelf als bedrijf in de markt plaatsen met zo veel concurrenten was niet eenvoudig, maar Sonobo wist toch zijn naam te maken en staat sedertdien gekend als een bedrijf dat instaat voor vakbekwame plaatsing van ramen en deuren. Door een samenspel van ervaring, het gebruik van moderne technieken en de innoverende kwaliteit van topproducten van het merk Profel levert Sonobo meer dan zomaar buitenschrijnwerk.

Sonobo levert kwaliteit.

Door gebruik te maken van onze eigen plaatsingsploegen staan wij bovendien garant voor een vlekkeloze en nauwkeurige plaatsing. Flexibiliteit is een sleutelwoord binnen ons dynamisch bedrijf. Zo kunnen wij snel inspelen op uw dringende vraag.

Het Sonobo team.

 

Onze Profel Beloftes

Onze offerte is je factuur

De prijs in de finale offerte is de prijs waar we ons aan houden. We doen een grondige analyse vooraf. Je kunt rekenen op objectief advies over materialen, design en systemen. Omdat we alle materialen en systemen in huis hebben, zijn we niet bevooroordeeld.

Je huis is heilig

We streven altijd naar een relatie met wederzijds respect. We respecteren je woning, je meubelen, je vloerbedekking, je huisdieren. We richten geen ravage aan en laten geen puinhoop achter. We hebben een strikte gedragscode.

Nazorg is onze waarborg

Als vakmannen blijven we ook achteraf verantwoordelijk voor het geleverde werk. Op onze ramen en deuren krijg je maar liefst 10 jaar garantie en op het hang- en sluitwerk 2 jaar.

 

Profel Expert Dealer

Profel is een 100% Belgisch bedrijf sinds 1948 met meer dan 1.000 gepassioneerde werknemers. Een familiebedrijf met welgeteld 69 jaar expertise. Door voortdurende innovatie, eigen productie, investeringen in research & development behoort elk product tot het beste dat vandaag op de markt is. In de eigen productie ateliers worden elke dag 100 den ramen en deuren vervaardigd. Het label Profel Expert Dealer dat aan Sonobo wordt toegekend betekent veel meer dan alleen maar een sticker aan de deur. Die erkenning wijst op een nauwe samenwerking tussen een absolute speler in ramen en deur in hout, pvc en alumuminium enerzijds, en de specialist anderzijds die borg staat voor een correcte plaatsing en afwerking van ramen en deuren volgens de regels van de kunst.